Fullt pogram er klart!

En full oversikt over festivalens konserter og alle årets musikkstykker er klart og kan studeres på nettsidene våre. Det er kun noen få intense dager igjen til festivalen begynner og øvelser, instumentkonstruksjon og fotballspilling er allerede i full gang. Vel møtt til festival!

Read More
Den 12. PODIUMfestivalen i Haugesund

Den tolvte PODIUMfestivalen i Haugesund finner sted 24 - 28 Juli 2019. Programmet er klart og vi gleder oss til å dele årets kommende spetakkel med dere! Noen høydepunkter vi kan nevne i farten er bl.a. Messiaens Kvartett til tidens ende, Golliovs “The Dreams and Prayers of Ivan the blind”, Adams Shaker Loops og episke verk av Beethoven, Bacewisz, Schubert, Dohnanny, Rzewsky, Reich og mange, mange flere. Vi gleder oss også utrolig over årets samarbeid med Kompani Haugesund, som sammen med Wooden Elephant skal gjøre Lemonade Beyoncé. Et fullt program slippes her i løpet av de neste ukene, så følg med!

Read More
Mathias Susaas Halvorsen
Nye nettsider

Velkommen til PODIUMfestivalens splitter nye nettsider! Det nærmer seg allerede årets festival (den ellevte i rekken) og vi gleder oss til å presentere programmet de neste dagene. Årets datoer er 25 - 29 mai og Haugesund Billedgalleri er som vanlig åsted for podianske kammermusikalske sprell.

Read More