Nye nettsider

Velkommen til PODIUMfestivalens splitter nye nettsider! Det nærmer seg allerede årets festival (den ellevte i rekken) og vi gleder oss til å presentere programmet de neste dagene. Årets datoer er 25 - 29 Juli og Haugesund Billedgalleri er som vanlig åsted for podianske kammermusikalske sprell. For å takle årets musikk, kommer følgende bande flyvende inn fra alle verdenshjørner: Mathieu van Bellen, Magnus Boye Hansen, Ian Anderson, Hulda Jónsdóttir, Aoife Ní Bhríain, Nikolai Matthews, Ben Kim, Ole Morten Velde, Mischa Pfeiffer, Lene Romseland, Andreas Donat, Mathias Halvorsen, Stefan Hadjiev, Michael Rauter, Siri Kval Ødegård og Jan Martin Gismervik. I tillegg kommer også sammarbeid med Kompani Haugesund, Haugesund kammeropera og Harald Hårfagre Kammerorkester.  

Cecilia, Michael, Hulda, Nikolai og Ulrikke i full sving under PODIUM 2018.  

Cecilia, Michael, Hulda, Nikolai og Ulrikke i full sving under PODIUM 2018.